Au mai rămas doar câteva ore până la concertul celor de la Evanescence, iar organizatorii se ocupă de ultimele pregătiri. Celebra trupă de rock va concerta pe scena Arenelor Romane din Bucureşti, pe 29 iunie 2017, iar în dechidere vor urca pe scenă: Sede Vacante, Fall Has Come şi KILLA.

Celebra formaţie, câştigătoare a două premii Grammy, va oferi un show spectaculos cu interpretări inedite ale celor mai cunoscute hituri Evanescence, care au fost pe buzele unor generaţii întregi.

Program concert Evanescence

19:00 – Acces public
19:30 – 20:00 – Sede Vacante
20:15 – 20:45 – Fall Has Come
21:00 – 21:30 – KILLA
22:00 – 23:30 – Evanescence

Solista trupei, Amy Lee este nerăbdătoare să concerteze la Bucureşti, aşa că le-a transmis fanilor români un mesaj pe Facebook, prin care îşi anunţă sosirea în ţara noastră. Totodată, celelalte trei formaţii: Sede Vacante (Grecia), Fall Has Come (Italia) şi Killa (Italia), a căror muzică a depăşit graniţele ţărilor din care provin, abia aşteaptă să concerteze în faţa publicului din România.

https://www.youtube.com/watch?v=TLySTq7po7o

Reguli de acces

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc, de jos, începând cu ora 19:00. Este interzis accesul cu: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser, umbrele, aparate foto profesionale sau semi-profesionale, aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. La intrare in locaţie toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de către agenţii de securitate.

Persoanele cu probleme medicale trebuie sa aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. De asemenea, organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. Copiii cu vârstă sub 2 ani au acces gratuit la concert, iar minorii până la 14 ani trebuie să aibă bilet şi să fie însoţiţi de un adult.

Bilete Evanescence la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Evanescence îl va susţine pe 29 iunie 2017, la Arenele Romane din Bucureşti, mai pot fi achiziţionate doar de la intrare.

Categorie La intrare
Categoria A 330 lei bilete
Categoria B SOLD OUT
Categoria C 200 lei bilete
Harta locurilor concert Evanescence la Arenele Romane
  • Categoria A de bilete include (afiş A3, bilet fizic amintire şi o bere din partea casei), loc în tribună sectoarele K şi E
  • Categoria C, cu sau fără loc, în spatele Categoriei B, în Arenă
  • Categoria B este SOLD OUT
  • Pachetele VIP Meet & Greet sunt SOLD OUT

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoţiţi, în baza unui bilet valid. Copiii sub 14 ani trebuie să vină însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

Concertul Evanescence de la Bucureşti este un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.