Organizatorii au făcut publice detalii legate de accesul şi programul show-ului Stelele Rockului Românesc de pe 26 aprilie 2014, de la Arenele Romane. De asemenea, Trooper are două veşti importante: un concurs pentru deţinătorii de bilete Normal Circle şi Golden Circle şi donarea unei părți din încasările din urma vânzării biletelor de la acest concert către festivalul Folk You 2014.

Accesul şi programul evenimentului

17:00 – acces bilete VIP
17:30-18:30 – Meet & Greet VIP
18:30 – Acces general
19:30 – Start concert

Accesul în zona de concert va fi permis începand cu ora 18.30 pe baza biletului valid. Biletele achizitionate pentru acest eveniment permit accesul o singură dată în locaţie, până la finalul acestuia. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, o vor putea face doar în urma achiziţionarii unui nou bilet. Biletul trebuie păstrat pe toata durata concertului, iar copiii sub 6 ani au acces gratuit doar însoţiţi de un adult. Copii cu varsta de peste 6 ani plătesc integral biletul.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle, bidoane de plastic, cutii de băutura, conserve, alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu este permis.

Trooper te trimite să vezi Iron Maiden live la Sofia

Toţi cei care achiziţionează bilete Normal Circle pentru Stelele Rockului Românesc, programat pe 26 aprilie 2014 la Arenele Romane din Bucureşti, vor lua parte la o tombolă, iar doi dintre aceştia vor câştiga, prin tragere la sorţi, dreptul de a participa gratuit la cele mai mari evenimente rock care se vor desfăşura în București, în perioada mai 2014 – mai 2015. Şi deţinătorii de bilete Golden Circle participă la o extragere: aceasta are ca miză două invitații single la concertul Iron Maiden din Sofia (16 iunie 2014).

Pentru ambele tombole extragerea va avea loc în ziua de 26 aprilie şi va fi realizată pe baza părţilor detaşabile ale biletelor de acces din aceste categorii. Câştigătorii vor fi anunţaţi de Cristi Hrubaru, gazda evenimentului de la Arenele Romane.

https://www.youtube.com/watch?v=QTPIQJLLpiM

De asemenea, Trooper vine în sprijinul festivalului Folk You 2014, donând o parte din încasările rezultate din vânzarea biletelor de la concertul Stelele rock-ului românesc. Folk You 2014 ar trebui să aibă loc între 31 iulie şi 3 august la Vama Veche, însă desfăşurarea sa este pusă sub semnul întrebării, din considerente financiare. Toţi cei care vor fi prezenţi la concertul din 26 aprilie, vor contribui la acest demers.

Oricine poate investi în a zecea ediţie a Festivalului Folk You, o poate face prin donaţii în conturile:

RO15BRDE445SV51727044450 – cont curent RON
RO74BRDE445SV51727804450 – cont EURO
RO87BRDE445SV51728514450 – cont USD

Ploaie de stele pe 26 aprilie

26 aprilie 2014 este data pe care toţi fanii rockului trebuie să şi-o treacă în agendă. Concertul Stelele Rock-ului Românesc, de la Arenele Romane, va reuni pe aceeaşi scenă artişti simbol, care au scris în decursul timpului pagini de seamă din istoria rockului românesc şi au oferit unor generații întregi refrene nemuritoare.

https://www.youtube.com/watch?v=yYQVsMdxpkE

Balaurul, chitaristul trupei Trooper, trupa gazdă a evenimentului Stelele rock-ului românesc, a declarat despre acest concert: „Cred că vom avea o primă ediție despre care să se vorbească multă vreme de acum înainte. Suntem mândri că am reuşit să facem un lucru pe care puţini îl mai credeau realizabil într-o astfel de perioadă – cine visa că va avea ocazia să îi vadă în cadrul aceluiaşi eveniment pe Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu (ex Iris), Kempes (ex Cargo), Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact), Ovidiu Lipan Ţăndărică (Pasărea Rock, ex Phoenix), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Eugen Mihăescu & Gabi Nicolau ‘Guriţă’ (Krypton), Victor Solomon & Florian Stoica (ex Conexiuni) şi Trooper.”

Pe 26 aprilie , Arenele Romane vor putea fi ascultate piese ca: „Trenul Fără Naş”, „Destin”, „Fata Din Vis”, „Lanţurile”, „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanța”, „Viaţa de rocker” şi „Tari ca munţii”.

Bilete Trooper – „Stelele rockului românesc”

Biletele pentru concertul Trooper de la Arenele Romane din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ Observaţii
Categoria I 100 lei meet & greet cu Trooper; Cristi Minculescu; Nuţu Olteanu  cumpără bilete
Categoria II 50 lei acces general  cumpără bilete