În perioada 10-14 iulie, are loc cea de-a treia ediție a celui mai așteptat festival urban din România, BEACH, PLEASE! Festivalul, care a pornit ca o petrecere pe plajă în Costinești ȋn 2022, s-a transformat ȋntr-un fenomen pentru tineri și a devenit cel mai mare festival urban din Estul Europei. Artiști precum Travis Scott, Anitta, Wiz Khalifa, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine, NLE Choppa, Gucci Mane, Rick Ross, City Morgue, Lil Pump și mulți alții vor urca pe scenele din Costinești, în cele cinci zile de festival.

Deși inițial festivalul dura doar 3 zile, organizatorii au anunțat recent că au prelungesc cu încă două zile festivalul de la malul mării. Biletele sau abonamentele cumpărate până în prezent sunt valabile pentru toate cele 5 zile.

Lineup-ul BEACH, PLEASE! 2024

Anul acesta, pe scena festivalului „Beach, Please!” vor urca artiști precum Travis Scott, Wiz Khalifa, Anitta, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine, Trippie Redd, NLE Choppa, Gucci Mane, Rick Ross, City Morgue, Lil Pump și mulți alții. Anitta, artista momentului, este cap de afiș la „Beach, Please!” 2024. Regina twerk-ului brazilian include Costineștiul în turneul său mondial și vine pentru prima oară în România. Alături de ea, trapperi și rapperi consacrați precum Wiz Khalifa, Gucci Mane și Ice Spice vor urca pentru prima dată pe o scenă din țara noastră. NLE Choppa și 6ix9ine se întorc la „Beach, Please!” după spectacolele de succes de la edițiile anterioare.

Organizatorii festivalului au anunțat că la ediția din acest an va participa celebrul rapper american Travis Scott, care este de altfel și superstarul evenimentului. Pentru prima dată în România, Travis Scott este cel mai așteptat artist al festivalului.

Lineup-ul impresionant din acest an face ca „Beach, Please!” să fie cel mai mare festival urban din Estul Europei. Cu un număr de peste 20 de artiști internaționali, line-ul nu este complet, organizatorii urmând să anunțe și alți artiști.

Cazare și transport la BEACH, PLEASE! Festival 2024

Anul acesta va fi pentru prima dată o zonă oficială de camping, unde participanții vor putea să creeze amintiri de neuitat, fără griji legate de siguranță sau drumul până la festival. Zona va beneficia de toate condițiile de securitate, igienă și accesibilitate, printre care: pază pe toată durata evenimentului, supraveghere video, dușuri și grupuri sanitare; baruri și zone de divertisment; intrare pe baza brățării de camping; acces rapid către festival.

Pentru a fi parte din experiența de camping „Beach, Please!” ai nevoie de un bilet de camping și unul dintre abonamentele de 3 zile din oferta noastră.  Un bilet de camping oferă acces unei singure persoane, care poate să-și amplaseze cortul în perimetrul amenajat și să utilizeze resursele oferite. Două sau mai multe persoane pot împărți un cort doar dacă dispun de biletele de camping și abonamentele la festival.

Dacă încă nu ai găsit o cazare potrivită, poți merge la festival cu autobuzele „Beach, Please!”. În fiecare an, publicul cazat în stațiunile apropiate a avut opțiunea de a ajunge la festival cu autobuzul, iar pentru această ediție zona festivalului va fi și mai bine conectată cu împrejurimile. Numărul de autobuze a fost suplimentat, iar frecvența și orarul acestora au fost ajustate. Autobuzele vor trece prin următoarele stațiuni: Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Neptun, Olimp, Costinești, Eforie Sud, Eforie Nord și Constanța. Biletele se vor achiziționa direct din autobuz, iar tarifele, orarul și stațiile exacte vor fi anunțate în apropierea festivalului.

Abonamente BEACH, PLEASE! Festival 2024

Abonamentele pentru cea de-a treia ediție a festivalului BEACH, PLEASE, ce va avea loc în perioada 10-14 iulie 2024, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

General Access – 5 Days Pass – SUB 25 ANI – 895 lei
General Access – 5 Days Pass – PESTE 25 ANI – 995 lei
VIP – 5 Days Pass – 1645 lei
Backstage Lounge (ULTRA VIP) – 5 Days Pass – 1995 lei

Camping Pass – 5 Days – 375 lei
Cort montat pentru 2 persoane – 5 Days – 663 lei

Din motive de securitate, vârsta minimă de la care poți participa la Beach, Please! 2024 este 14 ani. Daca ai între 14 și 15 ani este necesar sa vii însoțit de un adult/tutore legal. Atât minorul cât și însoțitorul trebuie să achite bilet.

Festivalul BEACH, PLEASE! de pe plaja din Costinești este organizat de Global Records.