Vineri, 26 aprilie 2019, de la ora 20:00, celebrul trompetistul Avishai Cohen, revine pentru a treia oară în România, la Cinema Pro din Bucureşti. Concertul face parte din cadrul turneului „European Tour”, cu ocazia celui mai recent material discografic „Cross My Palm With Silver”.

După două concerte sold-out în România, Sala Radio în 2016 şi Cinema Pro în 2018, celebrul trompetist revine pentru un nou concert eveniment.  Alături de Yonathan Avishai (pian), Barak Mori (bas) şi Nasheet Waits (tobe), Avishai Cohen va prezenta publicului o nouă colecţie de piese, de pe noul său album, „Cross My Palm With Silver”.

Avishai Cohen a devenit recunoscut la nivel mondial ca un muzician cu un sunet individual şi un spirit iscoditor, un tot mai creativ interpret-compozitor deschis la mai multe genuri jazzistice precum şi un activ şef de formaţie sau sideman.

https://www.youtube.com/watch?v=OEGuF5jVfmQ

The New York Times l-a descris ca fiind „un trompetist extravagant de înzestrat, relaxat şi sentimental, combinând cu dexteritate sensibilitatea şi flerul”, publicaţia Chicago Reader l-a considerat ca fiind „probabil cel mai interesant muzician de jazz israelian din lume”, iar prestigioasa DownBeat Jazz Magazine l-au votat timp de trei ani consecutiv drept „Rising Star”.

Avishai Cohen este compozitor şi cântăreţ de jazz, originar din Kibbutz Kabri, Israel. Pe lângă aclamata activitate muzicală cu trioul Triveni, trompetistul înregistrează şi susţine turnee mondiale alături de Mark Turner Quartet sau 3 Cohens Sextet, bandul de familie alături de sora lui, clarinetist-saxofonista Anat şi fratele saxofonist Yuval.

Bilete Avishai Cohen de la Cinema Pro din Bucureşti

Biletele pentru concertul Avishai Cohen de la Cinema Pro din Bucureşti, de pe 26 aprilie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Entertix şi online de pe www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Categoria 1 215 lei bilete
Categoria 2 165 lei bilete
Categoria 3 125 lei bilete
Student Conservator 50 lei bilete

Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Concertul Avishai Cohen de la Cinema Pro din Bucureşti este organizat de către Jazz Syndicate Live Sessions.