Luni, 3 iunie 2019, de la ora 20:00, trompetistul Chris Botti va susţine un concert, pentru prima oară în România, la Sala Palatului din Bucureşti.

Trompetist şi compozitor american, Chris Botti a vândut peste patru milioane de albume, iar cel mai recent album al său, „Impressions”, a câştigat premiul Grammy la secţiunea Best Pop Instrumental Album.

Pe parcursul celor trei decenii de carieră, Chris Botti a înregistrat şi a interpretat alături de muzicieni celebri, precum Sting, Barbra Streisand, Tony Bennett, Lady Gaga, Josh Groban, Yo-Yo Ma, Michael Bublé, Paul Simon, Joni Mitchell, John Mayer, Andrea Bocelli, Joshua Bell, Steven Tyler (Aerosmith) şi chiar Frank Sinatra. Trompetistul a concertat cu orchestre faimoase în unele dintre cele mai prestigioase locuri, de la Carnegie Hall şi Hollywood Bowl, la Opera din Sydney şi Real Teatro di San Carlo în Italia.

https://www.youtube.com/watch?v=OEGuF5jVfmQ

Artistul a ieşit în evidenţă cu materialul „Night Sessions” (2011), croindu-şi reputaţia unui muzician versatil pe segmentul jazz & pop şi pentru maniera creativă prin care îmbină ambele stiluri muzicale.

Botti a fost nominalizat, în 2008, pentru albumul său „Italia” şi a mai primit trei nominalizări, în 2010, pentru discul live „Chris Botti In Boston”. Patru dintre albumele sale au atins locul 1 în clasamentul Billboard, la secţiunea Albume Jazz. Odată cu lansarea „When I Fall In Love” (2004), un produs discografic bine primit de către critica de specialitate, Chris Botti a urcat rapid în lista de preferinţe muzicale ale iubitorilor de gen.

Bilete Chris Botti de la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Chris Botti de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 3 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ presale Preţ
Categoria VIP 348 lei 348 lei bilete
Categoria I 124 lei 248 lei bilete
Categoria II 74 lei 148 lei bilete
Categoria III 49 lei 98 lei bilete

Preţ presale până pe 30 aprilie.

Concertul Chris Botti de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de către German Quality Entertainment.