Duminică, 9 iulie 2023, de la ora 19:00, trupa Deep Purple susține un concert la Romexpo în București.

Fondată în 1968 la Londra, Deep Purple reprezintă una dintre cele mai renumite trupe rock ale tuturor timpurilor. Membrii trupei sunt considerați pionieri ai heavy metal-ului, cât și ai hard rock-ului, stilul lor muzical evoluând treptat pe parcursul celor peste 50 de ani de carieră. În 1975, au fost menționați în Cartea Recordurilor cu titlul de “cea mai zgomotoasă trupă de pe glob”, pentru un concert susținut în 1972. De-a lungul anilor, au avut vânzări de peste 100 de milioane de albume și au concertat în zeci de turnee în jurul lumii.

Cu o discografie formată din peste 20 de materiale de studio, aproximativ 40 de albume live și peste 20 de compilații, formația a primit premiul „Legend” la ceremonia „World Music Awards” din 2008. „Perfect Strangers”, „Knocking At Your Back Door”, „Smoke On The Water” și „Child In Time” se numără printre cele mai cunoscute hituri ale trupei. Pe parcursul carierei, Deep Purple a concertat alături de nume mari din lumea muzicii rock, precum: Iron Maiden, David Coverdale, Joe Satriani și Jürgen Blackmore.

Bilete Deep Purple la Romexpo din București

Biletele pentru concertul Deep Purple de la Romexpo din București, de pe 9 iulie 2023, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea față de scenă.

Premium, 734.8 lei
Speed Kings (A), 528.85 lei
Storm Bringers (B), 405.28 lei
Perfect Strangers (C), 322.9 lei

Concertul Deep Purple de la București este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.