Vineri, 13 septembrie 2024, de la ora 20:00, Erika Isac susține un concert la Arenele Romane din București.

Erika Isac este una dintre cele mai noi artiste îndrăgite din România la momentul actual. Și-a început cariera muzicală la doar 15 ani, impresionând jurații de la X Factor România. Primii pași importanți în carieră au fost marcați de apariția sa de succes la Urbanist Sessions în 2023, unde s-a remarcat pe scena muzicii urbane cu piese precum „Tap Tap”.

Printre cele mai faimoase piese ale artistei se enumeră „Macarena” și „Femei în Parlament”, urmate de mult așteptata colaborare cu Delia: „ABRACADABRA”. Videoclipul melodiei „Macarena” a strâns pe YouTube mai mult de 8 milioane de vizualizări, stârnind controverse puternice, și totodată urcând-o pe Erika în topurile muzicale până în prezent. Erika Isac este cunoscută pentru piesele ei cu mesaj feminist și pentru videoclipurile îndrăznețe.

Bilete Erika Isac la Arenele Romane din București

Biletele pentru concertul Erika Isac de la Arenele Romane din București, de pe 13 septembrie 2024, pot fi achiziționate din rețeua iaBilet și online de pe iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

  • VIP: 168,73 lei
  • Golden Circle : 106,95 lei
  • Acces general: 86,35 lei

Copiii sub 10 ani au intrarea liberă însoțiți de un adult posesor de bilet. Minorii cu 14 ani împliniți pot veni neînsoțiți de un adult la concert. Nu există vârstă minimă de participare.

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Concertul Erika Isac de la Arenele Romane din București este organizat de Bestmusic Live Concerts.