Acest eveniment a avut loc in data de 6 Dec 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 6 decembrie 2023, de la ora 21:00, Irina Rimes revine cu un concert neconvențional intitulat „NECÂNTATELE”, la Expirat – Halele Carol din București.

Anul trecut, Irina Rimes a introdus pentru prima dată acest concept inedit pe aceeași scenă, oferind o experiență cu totul aparte față de tradiționalele concerte ale artistei. Publicul va fi încântat de interpretarea unor piese neobișnuite, inclusiv melodiile încă nelansate și alte surprize muzicale.

De această dată, Irina va purta „NECÂNTATELE” într-un turneu ce va străbate mai multe orașe din țară în acest an, inclusiv destinații precum Cluj-Napoca, Sibiu și Constanța.

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes s-a remarcat imediat după lansarea hitului „Visele”, care a strâns peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, cântăreața a urcat rapid în topurile muzicale din România cu piesa „I Loved You”, o colaborare cu DJ Sava.

După succesul de debut, Irina a continuat să surprindă publicul din România cu noi concepte muzicale. A urmat prima trilogie din industria muzicală românească, „Trilogia Irinei”, sub forma unui mini serial de dragoste, care cuprinde trei părţi: „Iubirea noastră mută”, „Da ce tu” şi „Haina ta”.

Irina a cucerit publicul român și nu numai, cu piese precum „N-avem timp”, „Nu știi tu să fii bărbat”, „Bolnavi amândoi”, „Ce s-a întâmplat cu noi” și „Cosmos”. Încă din anul 2018, artista se numără printre jurații emisiunii de talente, „Vocea României”. De asemenea, printre artiștii cu care a colaborat în ultimii ani se numără The Motans, INNA, Carla’s Dreams, NANE și Killa Fonic.

Bilete Irina Rimes – NECÂNTATELE la Expirat în București

Bilete pentru concertul Irina Rimes – NECÂNTATELE la Expirat în București, se pot achiziționa de pe www.iabilet.ro, la prețul de 120 lei.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Concertul Irina Rimes – NECÂNTATELE este organizat de Expirat.