Lenny Gravitz, legenda globală a muzicii pop-rock vine în premieră anul acesta pe Main Stage-ul UNTOLD. Festivalul se desfășoară anul acesta în perioada 8-11 august 2024 și își redeschide porțile pentru noi artiști naționali și internaționali.

Lenny Kravitz este un muzician și actor american cunoscut pentru talentul său în domeniul muzicii rock, soul și funk. S-a născut pe 26 mai 1964 în New York City, SUA. A început să cânte de la o vârstă fragedă și a fost influențat de muzica pe care o auzea în casa părinților săi, care erau amândoi implicați în industria muzicală.

Kravitz și-a făcut debutul în industria muzicală la sfârșitul anilor ’80 cu albumul „Let Love Rule”, care a primit recenzii pozitive și a fost urmat de alte albume de succes precum „Mama Said”, „Are You Gonna Go My Way” și „5″. Este cunoscut pentru abordarea sa eclectică a muzicii, combinând elemente de rock clasic, soul, funk și blues în creațiile sale.

Pe lângă cariera sa muzicală, Kravitz a jucat în diverse filme și a avut apariții în producții de televiziune. A câștigat mai multe premii Grammy de-a lungul carierei sale, inclusiv pentru cel mai bun interpret rock masculin. Este apreciat atât pentru abilitățile sale muzicale, cât și pentru stilul său distinctiv și prezența scenică puternică. A colaborat cu cele mai mari nume din muzică, de la Michael Jackson sau Madonna, până la Jay-Z, Pharrell Williams sau Peggy Gou.

Pentru ediția din acest an, organizatorii au pregătit un lineup impresionant, care include DJ și artiști de top la nivel global, printre care: Sam Smith, Swedish House Mafia, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine.

Scena Galaxy, va fi un adevărat fenomen datorită celor mai cunoscuți DJ din genul techno, confirmați pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD: Carl Cox, Solomun și FISHER.

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 8-11 august 2024, în Cluj-Napoca. Abonamentele sunt disponibile pe untold.com.