Joi (8 februarie 2024) și vineri (9 februarie 2024) de la ora 20:00, Nikos Vertis, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică grecească, susține două concerte speciale de Valentine’s Day, la Sala Palatului din București.

Interpretul a fost cucerit de țara noastră încă din primul an în care a concertat aici și a declarant că de-abia așteaptă să se întoarcă la fanii din România:

“Pentru mine România este ca o a doua casă. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul român, care îmi fredonează piesele de șase ani, chiar dacă nu cunoaște limba greacă, ceea ce îmi întărește convingerea că muzica este un limbaj universal. Mă întorc de fiecare dată cu o deosebită plăcere, iar în acest an aniversar pentru mine, vom cânta și vom dansa împreună chiar în luna iubirii, de Valentine’s Day” declară Nikos Vertis.

https://www.youtube.com/watch?v=IPNX22H_iGc&t=3618s

Interpret, compozitor și textier, care a fost supranumit “Noul mare interpret Laïka”, Nikos Vertis, este la ora actuală unul dintre cei mai apreciați artiști din Grecia, cu o carieră internațională de success de aproape două decenii. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început în 2003, odată cu lansarea primului său album, „Poli Apotoma Vradiazei”, pentru care a obținut titlul de „Debutul Anului” și Discul de Platină pentru primul său single.

Cu timpul, Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină numeroase premii naționale și internaționale. Laïka, stilul muzical abordat de Vertis, este o îmbinare de muzică tradițională cu pop și dance, artistul devenind astfel un ambasador al sentimentelor grecești transmise prin muzică. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără: “Thelo Na Me Nioseis”, “An Eisai Ena Asteri”, “S’Agapao” și “De Me Skeftesai”.

Bilete Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Nikos Vertis de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 8 și 9 februarie 2024, pot fi achiziționate din rețeaua Eventim dar și online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de poziționarea locurilor în sală.

Categoria VIP, 420 lei
Categoria I, 375 lei
Categoria II, 300 lei
Categoria III, 250 lei
Categoria IV, 200 lei

Pentru concertele din 8 și 9 februarie 2024, organizatorul pune la dispoziția publicului un pachet special MEET&GREET în valoare de 400 lei, care poate fi achiziționat separat, în limita numărului limitat de locuri disponibile, și care oferă: întâlnirea cu artistul, într-o sală special amenajată, cu o mini recepție, cu șampanie și gustări, fotografie cu artistul, autograf, badge-ul și posterul oficial al evenimentului.