Cea de-a treia ediţie de Live pe Plajă va aduce în deja celebra locaţia dintre Venus şi Saturn pe: 3 Sud Est, Smiley, Holograf, Voltaj şi Ştefan Bănică, dar şi pe Oceana, cunoscută pentru piese ca „Cry, Cry” sau „Endless Summer”. Show-ul va avea loc pe 2 august 2014, începând cu ora 19:30, iar publicul va avea acces liber.

La primele două ediţii de Europa FM Live pe Plajă zeci de mii de oameni s-au bucurat de concertele unor artişti ca: Loredana, Horia Brenciu, Holograf, Direcţia 5, Ştefan Bănică, Vama sau Voltaj.

Pentru concertul din acest an organizatorii au pregătit o surpriză şi anume prezenţa unei artiste internaţionale, care a fost adeseori prezentă în playlist-ului radioului. Este vorba de Oceana, solista care a luat lumea muzicală prin surprindere în 2009 cu single-ul „Cry, Cry”. Piesa a făcut parte de pe primul album al artistei, „Love Supply”, lansat în acelaşi an.

De-a lungul timpului, Oceana a participat la o mulţime de show-uri TV din toată Europa şi a concertat în toată lumea. Cu o voce unică şi cu un sound care combină în mod inedit stiluri ca: soul, pop, reggae sau R&B, Oceana este un artist ce a reuşit să se diferenţieze uşor. Astfel, în 2012, piesa sa „Endless Summer” a devenit imnul Campionatului European de Fotbal şi i-a adus artistei un disc de platina în Italia şi unul de aur în Germania.