Miercuri, 10 iulie 2019, de la ora 19:00, Slayer va susţine ultimul concert din carieră în România, la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul METALHEAD Meeting 2019. În deschidere vor concerta Carthagods şi Methedras.

Program concert Slayer
18:30 – acces
19:00 – 19:30 – Methedras
19:50 – 20:30 – Carthagods
21:00 – 22:30 – Slayer

Slayer se numară printre titanii muzicii, nu doar a metalului. Este formaţia care a influenţat sute de alte formaţii, este trupa care a cristalizat thrash metalul, dar şi care a influenţat covârşitor genurile extreme ale metalului. Formatii precum Gojira, Slipknot, Pantera, Kreator, Mayhem, Darkthrone, Behemonth sau System of a Down nu ar fi sunat la fel fără Slayer.

Cu albumul „Reign in Blood”, care a influenţat scena death metal, Slayer a dat naştere indirect mai multor subgenuri metal. Controversele nu au întârziat să apară, mai ales când tematica predilectă a versurilor făcea trimitere la criminali în serie, la holocaust, la crimele naziştilor sau la diavol şi infern.

https://www.youtube.com/watch?v=yvFVBn3iEcE

În 1981, atunci un grup de adolescenţi, Kerry King, Jeff Hanneman, Tom Araya şi Dave Lombardo au pus bazele Slayer. King şi Hanneman aveau 17 ani, Araya era cel mai „bătrân”, având 20 de ani, iar Lombardo avea doar 16 ani.

După 37 de ani în care au făcut una dintre cele mai brutale, şocanate şi agresive forme de muzică, numărându-se între cele patru formaţii care au definit un întreg gen muzical, după 12 albume de studio lansate, multiple înregistrări live, compilaţii, clipuri live, două box set-uri, aproape 3000 de concerte în toate colţurile lumii, cu nenumărate premii şi cinci nominalizări la premiile Grammy, din care două câştigate, cu Discuri de Aur şi cu propria expoziţie la The Smithsonian, dar şi cu prezenţe în sute de reviste, una dintre cele mai mari formaţii de thrash/metal/punk din toate timpurile se apropie de final.

Reguli de acces

Accesul se face începând cu ora 18:30, iar după deschiderea porţilor, accesul rămâne deschis pe tot parcusul evenimentului.

Accesul va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar vor trebui să-şi cumpere alte bilete dacă vor să intre din nou.

Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.

Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porţile de jos din parc.

Harta Slayer la Arenele Romane

Este interzis accesul cu: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele (în caz de ploaie sunt permise doar pelerine), aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie, medicamente (persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare).

Organizatorii NU vor stoca şi NU vor păzi obiectelor interzise pe durata evenimentului.

Toţi participanţii vor fi percheziţionaţi la intrare de către agenţii de securitate.

Spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Bilete Slayer la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Slayer îl va susţine pe 10 iulie 2019, la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ presale Preţ întreg
South of Heaven (pe teren; fără loc; în faţa scenei) 300 lei 330 lei bilet
Premium (cu loc) 260 lei 280 lei bilet
Acces General (cu loc) 210 lei 230 lei bilet
Acces General LIMITED VIEW - 190 lei bilet

Categorii de bilete:

  • Categoria Premium – Bilete cu loc în sectoarele K, E, J sau F
  • Categoria South Of Heaven – Teren – Bilete fără loc, în faţa scenei pe teren
  • Categoria Acces General – Bilete cu loc în sectoarele J, F, I, G sau H

Posesorii de bilete cu locuri pe scaune nu pot intra pe teren, iar cei cu locuri pe teren nu pot intra în zonele cu scaune.

Concertul Slayer de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de METALHEAD.