Vineri, 25 octombrie 2024, de la ora 18:00, Thirty Seconds to Mars revine în concert în România la Hala Laminor din București, în cadrul turneului „Seasons World Tour”.

În urma concertelor de la București (2014) și cel din cadrul festivalului Electric Castle (2019), trupa americană revine în România pentru a promova cel mai recent album intitulat „It’s the End of the World, But It’s a Beautiful Day” (2023).

Formația Thirty Seconds to Mars a fost înființată în Los Angeles în 1998 de frații Jared și Shannon Leto. La început, au susținut concerte sub diverse nume, până când au ales denumirea „Thirty Seconds to Mars”.

De la debutul lor, formația a lansat șase albume de studio care au evoluat stilistic și tematic, consolidându-și statutul în industria muzicală. Albumul lor de debut, „Thirty Seconds to Mars” (2002), a fost apreciat pentru sound-ul distinct și lirica introspectivă. Succesul major a venit cu „A Beautiful Lie” (2005), care le-a adus recunoaștere internațională și a inclus hituri precum „The Kill” și „From Yesterday”.

Thirty Seconds to Mars sunt cunoscuți pentru abordarea lor inovativă în muzică, caracterizată prin combinarea eclectică de rock alternativ, influențe post-grunge și elemente electronice, marcându-și prezența în industria muzicală cu un sound distinctiv și evolutiv, de la debutul lor în 2002 până în prezent. Cele mai cunoscute piese ale Thirty Seconds to Mars includ „The Kill”, „Kings and Queens” și „Closer to the Edge”, care au fost hituri internaționale și au captat atenția fanilor și a criticilor deopotrivă. Trupa a câștigat numeroase premii importante, inclusiv MTV Video Music Awards pentru videoclipuri remarcabile, și au fost nominalizați la premii precum Grammy pentru contribuția lor remarcabilă în industria muzicală.

Bilete Thirty Seconds of Mars de la Hala Laminor din Bucureşti

Biletele pentru concertul Thirty Seconds of Mars de la Hala Laminor de la Bucureşti, de pe 25 octombrie 2024, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe iabilet.ro, la următoarele categorii de preţ:

  • Categoria A (fără loc, în fața scenei), 350,79 lei
  • Categoria B (fără loc, în spatele categoriei A), 278,71 lei
  • Premium (în tribună fără loc), 628,82 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere al agenției de ticketing. La minimum 4 bilete cumpărate se aplică un discount de 10%.

Posesorii de bilete Premium au acces în toate categoriile de bilete. Biletul Premium include early entry și afiș cadou.

Copiii sub 10 ani au intrarea liberă însoțiți de un adult posesor de bilet.

Concertul Thirty Seconds to Mars de la Hala Laminor de la Bucureşti este organizat de BestMusic Live Concerts.