Acest eveniment a avut loc in data de 15 Nov 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 15 noiembrie 2023, de la ora 21:00, trupa Brass Against susține un concert la Zazen – Verde Urban din Cluj-Napoca.

Brass Against este un grup de artiști care a făcut furori în ultima vreme. Trupa s-a format în 2017, au făcut două turnee în Europa și au lansat trei albume cu interpretări ale unor piese de la Rage Against The Machine, Tool, Audioslave și alții. Vin direct de la New York, sunt conduși de Brad Hammonds și creează muzică de protest din alămuri care îndeamnă la acțiune în vremuri dificile din punct de vedere politic.

Brass Against combină rockul și hip-hop-ul pentru a crea o muzică puternică, cu o tentă politică, cu scopul de a inspira și amplifica energia pentru schimbare în rândul ascultătorilor lor.

Concertul face parte din seria evenimentelor Pop-up Jazz Club, un concept de eveniment care transformă diverse spații sau localuri în cluburi de jazz temporare, redefinindu-le astfel pentru o perioadă scurtă de timp.

Bilete Brass Against la Zazen – Verde Urban din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul susținut de trupa Brass Against la Zazen – Verde Urban din Cluj-Napoca, pe 15 noiembrie 2023, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online pe iabilet.ro la prețul de 80 lei.

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

Concertul Brass Against de la Zazen din Cluj-Napoca este organizat de Jazz in the Park.