Acest eveniment a avut loc in data de 5 Oct 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 5 octombrie 2014, de la ora 20:00, Vaya con Dios va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de adio al trupei, „Farewell Tour”.

RECENZIE: Vaya con Dios, un concert de adio emoţionant, la Sala Palatului

La începutul anului 2013, trupa belgiană Vaya con Dios îşi anunţa retragerea din lumea muzicală, prin turneul internaţional „Farewell Tour” programat iniţial să dureze un an. Publicul din toate colţurile lumii a cerut insistent noi concerte, la care s-a adăugat şi reacţia fanilor din România determinând astfel trupa să adauge România încă o dată în calendarul turneului Vaya con Dios.

Am primit nenumărate mesaje de la fani cu întrebarea dacă n-am putea să îi mai aducem măcar o dată aici. Am profitat de prelungirea turneului de adio, aşa că, pe 5 octombrie, la Sala Palatului, va fi «Farewell Song» Vaya Con Dios” a declarat Sorina Burlacu, Director General Events.

Vaya con Dios s-au format în 1986, în Bruxelles, Belgia, însă din 1991 trupa a fost concentrată în jurul solistei Dani Klein – compozitoare, autoare a versurilor şi co-producătoarea trupei. Cu un stil care îmbină elemente de jazz, blues, soft rock, latino, Vaya con Dios s-au făcut imediat remarcaţi în lumea muzicală câştigând aprecierea publicului la nivel internaţional.

Până în prezent belgienii au vândut mai mult de 7 milioane de albume şi 3 milioane de single-uri, devenind una dintre cel mai bine vândute trupe din Belgia. Anul trecut trupa a susţinut trei concerte în România, două în Bucureşti şi unul la Cluj-Napoca, în cadrul turneului de adio. Pe 5 octombrie 2014, publicul va avea oportunitatea să asculte live piese ca: „What’s a woman”, „Puerto Rico”, „Just a friend of mine” sau „Neh Na Na Na”.

Bilete Vaya con Dios la Bucureşti

Biletele pentru concertul Vaya con Dios, din 5 octombrie 2014 de la Sala Palatului din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categoria Preţ
VIP 400 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 230 lei cumpără bilete
Categoria III 170 lei cumpără bilete
Categoria IV 135 lei cumpără bilete