Acest eveniment a avut loc in data de 14 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 14 decembrie 2015, la Sala Mare a Teatrului Național Bucureşti, Ştefan Hruşcă va susţine două concerte de Crăciun – prima reprezentaţie va avea loc de la ora 17:30, iar cea de-a doua, de la ora 20:00. Cele două concerte fac parte din turneul naţional „Leru-i ler” şi deşi iniţial fusese programat un singur concert, la cererea publicului, a fost organizat şi al doilea concert de colinde.

În România, Ştefan Hruşcă şi al său „Leru-i ler” au devenit noţiuni aproape sinonime cu perioada Sărbătorilor de iarnă. Artistul este unul dintre cei mai cunoscuţi interepreţi de muzică folk şi de colinde din România.

Supranumit şi „Dascălul de colinde”, Hruşcă a devenit o emblemă a interpretării colindelor româneşti de Crăciun şi asta datorită talentului, vocii şi a dedicării sale. Deşi din 1991 este stabilit la Toronto în Canada, cântăreţul revine an de an în ţara noastră pentru a aduce în memoria spectatorilor versurile colindelor tradiţionale de Crăciun.

Ştefan Hruşcă îi va delecta pe cei prezenţi la Teatrul Naţional cu piese clasice precum „Florile dalbe”, „Trei Păstori”, „Afară ninge liniştit”, „Linu-i Lin”, „Sfântă-i Sara de Crăciun”, dar şi cu piese de pe noul său album, „Cântece de acasă„.

Este cel mai frumos obicei creştinesc şi românesc – de a merge să urezi de bine, pentru sărbători, celor dragi. Faceţi asta şi o să vă curăţaţi şi o să vă simţiţi mult mai bine sufleteşte. Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind” declară Ştefan Hruşcă.

Bilete Ştefan Hruşcă la Teatrul Naţional Bucureşti

Biletele pentru cele două concerte susţinute de Ştefan Hruşcă la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, pe 14 decembrie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 160 lei cumpără bilete
Categoria I 120 lei cumpără bilete

Cele două concerte cu Ştefan Hruşcă la Teatrul Naţional din Bucureşti sunt organizate de către Project Events.