EXIT Festival 2012 pregăteşte competiţia Play@EXIT pentru orice solist, trupă sau DJ care vrea să-şi arate talentul pe una din scenele evenimentului din Serbia. Concursul are loc între 30 aprilie şi 21 mai şi poate fi o ocazie importantă ca artiştii să le atragă atenţia managerilor, agenţilor de booking sau jurnaliştilor străini, anunţă Nights.ro.

Artiştii care vor să ajungă în faţa a 200.000 de oameni  trebuie să se înregistreze şi să completeze un formular pe www.exitmusic.rs. Cei mai buni concurenţi sunt aleşi de echipa EXIT, în colaborare cu partenerii media din fiecare ţară şi cu ajutorul publicului care trebuie să ofere LIKE-uri celor mai buni participanţi.

Concurenţii pot încărca producţiile proprii pe platforma SoundCloud pentru a câştiga mai multă vizibilitate, însă nu este un criteriu obligatoriu. La ediţia anterioară Play@Exit s-au înscris 950 de artişti din întreaga lume, iar câştigătorii au urcat pe EXIT Music Live, Fusion Stage și Explosive Stage.

Rezultatele finale ale competiţiei vor fi anuţate pe 12 iunie

EXIT Festival 2012 are loc între 12 şi 15 iulie, la Fortăreaţa Petrovaradin din Novi Sadost. Evenimentul a fost pornit de trei studenţi în anul 2000 ca să elibereze Serbia de autoritatea preşedintelui Slobodan Miloşevici şi adună anual 200.000 de oameni la malul Dunării.

EXIT este unul dintre festivalurile importante din Europa care îi mai are pe listă în acest an pe artiştii de la New OrderGuns N’ Roses, Cadenza Records, Gossip, WolfmotherBuraka Som Sistema, Richie Hawtin, Miss Kittin, Maceo Plex, Art Department, Azari & III, Maceo Plex, Miss Kittin, Brodinski, When Saints Go Machine, Duran Duran, Little Dragon, Sneaky Sound System, R&S Records Showcase, Skindred, The Toy Dolls, Dirty Rotten Imbeciles (D.R.I.), Street Dogs, Erykah Badu, Hercules And Love Affair şi Citizens! care vor domina Fortăreaţa Petrovaradin cu show şi performanţă muzicală. De asemenea, la EXIT Festival 2012 va mixa şi DJ-ul român Raresh, “Cel mai bun DJ român” conform Nights.ro Awards 2012.

Bilete EXIT Festival 2012

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro, în magazinele Diverta, librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica şi la Sala Palatului, la următoarele preţuri:

260 lei – bilet întreg începând cu 16 februarie 2012
110 lei – taxă camping
506 lei – bilet premium (bilet acces + transport + taxă camping)