Cea de-a șasea ediție a festivalului NEVERSEA, va avea loc pe plaja NEVERSEA din Constanța, între 4 și 7 iulie 2024. Organizatorii celui mai mare festival ce are loc pe o plajă din Europa au început deja pregătirile pentru cele 4 zile de festival ce vor anima malul mării. Fanii care se înregistrează pe neversea.com/register au posibilitatea de a achiziționa abonamente la prețuri speciale.

Ediția cu numărul cinci, ce a avut loc în 2023, i-a încântat pe cei 277.000 de festivalieri cu o călătorie printre genuri muzicale dintre cele mai diverse, alături de peste 150 de artiști care au urcat pe scenă și au făcut ca muzica, marea, apusurile și răsăriturile să capete o nouă însemnătate.

Festivalul NEVERSEA 2023 a fost o experiență minunată nu doar pentru fani, ci și pentru artiști.

„Aici mă simt ca acasă, am sentimentul că sunt român și aș putea să locuiesc aici. Vă mulțumesc și vă iubesc!” a declarat J Balvin.

„România, ești minunată și te iubesc. Vreau să le arăt prietenilor mei danezi ce înseamnă acest festival extraordinar. Sunteți incredibili!” au fost cuvintele de laudă adresate de MORTEN.

„NEVERSEA, ești o bucurie de fiecare dată!” a declarat Don Diablo.

Fanii NEVERSEA au posibilitatea de a achiziționa abonamente la prețuri speciale, înregistrându-se pe platformă și completând formularul: neversea.com/register. Toți cei care se înregistrează pe platformă vor beneficia de un voucher de 100 RON pe care îl vor putea folosi pentru achiziționarea abonamentului de festival.

Biletele pentru festivalul NEVERSEA ce va avea loc în perioada 4-7 iulie 2024 pe plaja NEVERSEA din Constanța pot fi achiziționate de pe neversea.com/tickets. Prețul unui abonament General Access, pentru toate cele patru zile de festival, este de 99 euro + taxe.