Cântăreaţa exotică de origine marocană Hindi Zahra soseşte pentru prima dată în România, alături de trupa sa, în turneul de promovare a noului său disc „Homeland”, pe 15 octombrie 2015, la Sala Radio din Bucureşti.

Fragilă şi puternică în acelaşi timp, Hindi Zahra a debutat ca muzician pe scenele din Paris, acolo unde locuieşte de la vârsta de 15 ani. Compoziţiile sale ar putea reprezenta soundtrack-ul iubirilor fulgerătoare, împărtăşite, dar şi pe ale celor pierdute.

Artista se inspiră din stilurile gypsy, folk american, jazz sau blues pe care le transformă treptat în compoziţii exotice şi capricioase, precum hit-ul „Beautiful Tango” care a făcut-o celebră, fără să îşi piardă, însă, simplitatea.

Discul de debut, „Handmade” a primit în 2010 Premiul Constantin pentru descoperirea anului în Franţa. A fost comparată cu Beth Gibbons de la Portishead, Billie Holiday sau Patti Smith. Compozitor, multi instrumentist şi producător, Hindi Zahra şi-a făcut debutul  cinematografic anul trecut în filmul The Cut al regizorului german de origine turcă, Fatih Akin.

De pe noul album a fost lansat deja single-ul și videoclipul „Any Story”.

Discul pe care îl va lansa în România este emblema unei noi călătorii pentru Hindi, de această dată în Marocul natal. „Homeland” se opreşte undeva în Marrakech, între munţi şi ocean. O întoarcere la rădăcini, o privire întoarsă către ea însăşi care pune în mişcare un dans peste coasta oceanului. Hindi Zahra este în căutarea unui sound hipnotic al unei călătorii care începe şi se termină acasă, după ce trece  dincolo de frontiere şi genuri muzicale.

Bilete Hindi Zahra la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Hindi Zahra îl va susţine la Sala Radio din Bucureşti, pe 15 octombrie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria I 140 lei cumpără bilete
Categoria II 120 lei cumpără bilete
Categoria III 80 lei cumpără bilete

Concertul Hindi Zahra la Sala Radio din Bucureşti este organizat de Twin Arts.