Massive Attack, Bring Me The Horizon, Queens of The Stone Age și Chase and Status (live) se regăsesc printre headliner-ii confirmați la Electric Castle 2024, ce are loc în perioada 17-21 iulie, la Castelul Bánffy din Bonţida. Abonamentele sunt disponibile la prețul de 119 euro, în ofertă specială până la data de 20 decembrie, cu posibilitatea de achiziție în 6 rate.

Lista artiștilor confirmați la cea de-a zecea ediție a festivalului este completată de Marc Rebillet, Nina Kraviz, Bonobo (Dj Set), Dj Shadow, Khruangbin, Camo & Krooked, Kenya Grace, Eats Everything, Jayda G, Sleaford Mods, printre multe alte nume, și un invitat supriză: Shaquille O’Neal aka DJ Diesel, legendă NBA și autoproclamat „dubstep dad”. Dar și artiști români, precum Subcarpați, Vița de Vie, Coma și Irina Rimes.

Massive Attack au pus bazele trip hop, unul din cele mai influente stiluri muzicale ale ultimelor decade, și au inspirat o întreagă generație de artiști prin extraordinara lor putere creativă în muzică, arte vizuale și activism. Își merită pe deplin statutul de trupă cult iar organizatorii Electric Castle sunt onorați să ofere publicului șansa de a asculta live piese iconice precum „Teardrop”, „Angel” sau „Unfinished Sympathy”.

Bring Me The Horizon revin la Electric Castle, în plin turneu de promovare a unui nou album ce va surprinde fanii cu un sound diferit.

Queens of The Stone Age (QOTSA) promit un masterclass în rock. QOTSA este pregătită cu un show ce trece prin toate perioadele din cariera legendarei trupe, de la hituri precum „Nobody Knows” și „I Sat By The Ocean”, la recentul „Carnavoyeur”.

Cu 3 piese simultan în topurile din întreaga lume, Chase and Status sunt, în prezent, în formă maximă. Unii dintre cei mai buni artiști D’n’B vor fi la castel în formulă live, ceea ce se întâmplă foarte rar pentru duo-ul britanic.

Pe afișul de la Electric Castle 2024 se regăsesc și DJ Shadow, omul ce a transformat sampling-ul în artă, și Bonobo, producătorul a cărui discografie e o întreagă călătorie între stiluri muzicale.

Se spune că pandemia i-a priit de minune lui Marc Rebillet, când o lume întreagă i-a descoperit set-urile improvizate în propria sufragerie, în timp ce Nina Kraviz va aduce în festival stilul ei unic ce combină house și techno.

Hospitality Night @ Electric Castle înseamnă, la ediția a 10-a, un show extins cu Degs, Unglued, Camo & Krooked feat. DAXTA, Anaïs, HOAX și PVC.

Bilete și abonamente Electric Castle 2024

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile la prețul de 119 Euro, în ofertă specială până la data de 20 decembrie, cu posibilitatea de achiziție în 6 rate. Abonamentele pot fi achiziționate din rețele Eventim și iaBilet.ro, dar și online de pe www.eventim.ro și www.iabilet.ro.

Lista completă a artiștilor confirmați, toate tipurile de abonamente disponibile și opțiunile de cazare în campingul festivalului pot fi găsite pe www.electriccastle.ro.