Organizatorii festivalului UNTOLD au anunțat oficial că primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2024 vor fi puse în vânzare marți, 12 septembrie 2023, începând cu ora 12:00. Festivalul UNTOLD ocupă în prezent locul 3 în Europa și locul 6 la nivel mondial, conform clasamentului oficial Top 100 Festivals, realizat de DJ Mag.

Fanii înscriși pe https://untold.com/register vor beneficia de un preț special de 99 de euro plus taxe la abonamentele pentru UNTOLD 2024. Organizatorii îi încurajează pe fani să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului pentru a avea prioritate în achiziționarea acestor abonamente speciale. Înregistrarea online le oferă șansa de a accesa abonamentele înaintea vânzării generale și le asigură posibilitatea de a se bucura de toate experiențele pregătite de organizatori pentru ediția de anul viitor.

În ultimii ani, UNTOLD a devenit un fenomen muzical de mare amploare, recunoscut la nivel internațional pentru show-urile și experiențele pe care le oferă fanilor din întreaga lume. În fiecare an, Cluj-Napoca devine „Wold capital of Night and Magic”, unde o atmosferă incendiară este creată de cei mai buni DJ-i ai lumii și artiști de top din industria muzicală internațională.

Ediția din acest an, cea cu numărul 8, a adus festivalul UNTOLD pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume. La nivel european, UNTOLD a ajuns în top 3, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Festivalul UNTOLD este organizat de UNTOLD Universe.