Trei zile de muzică bună şi distracţie, asta aduce ediţia din 2011 a festivalului Rock the City. Piaţa Constituţiei din Bucureşti va deveni pentru trei zile cartierul general pentru cea de-a treia ediţie a festivalului. Cu headlinerii extraordinari, zone de relaxare, baruri şi multe alte surprize, Rock the City promite un weekend de neuitat iubitorilor muzicii bune.

The Prodigy live în Piaţa Constituţiei

25 de milioane de albume vândute în toată lumea, mii de concerte şi milioane de fani îi transformă pe The Prodigy în legende ale muzicii britanice. Londonezii care în doar câteva luni de la fondarea grupului au reuşit să ajungă pe locul trei în topul vânzărilor din Marea Britanie, sunt creditaţi alături de Fatboy Slim şi The Chemical Brothers ca fiind pionierii big beat-ului. Cu o carieră mai mult decât impresionantă de peste 20 de ani, Liam Howlett şi colegii săi vor urca pe scena Rock the City 2011 pe 1 iulie.

Rock alternativ irlandez cu Therapy?

Stilul muzical inconfundabil al irlandezilor de la Therapy? i-a adus în atenţia fanilor muzicii rock la începutul anilor ’90. De-a lungul timpului trupa şi-a schimbat stilul muzical îndreptându-se mai mult spre rock alternativ, însă piese extrem de bine realizate şi apariţiile live pline de energie le-au ţinut fanii aproape. Therapy? a urcat pe aceeaşi scenă cu Metallica (la cererea trupei americane) şi a vândut în peste 20 de ani de carieră mai mult de 2 milioane de albume.

http://www.youtube.com/watch?v=2hhVerC_4zc&hd=1

Ultra TT deschide Rock the City 2011

Deşi nu este un nume foarte cunoscut, Ultra TT este un artist cu multă experienţă pe piaţa muzicală din ţara noastră. Membru al primei generaţii de „studenţi” ai show-ului „Şcoala vedetelor” şi absolvent al Conservatorului, Titi Bălteanu şi-a lansat primul album solo în 2002, „Kamikaze” fiind lansat de una dintre cele mai importante case de discuri din România. Ultra TT va deschide ediţia din acest an a festivalului Rock the City.

Program Rock the City 2011 – ziua 1

19:50 – 20:55 Therapy ?
21:40 – 22:55 The Prodigy

Accesul spectatorilor este permis începând cu ora 16:00.

Vezi programul zilei 2 de Rock the City!

Vezi programul zilei 3 de Rock the City!

Bilete/abonamente Rock the City 2011

Biletele şi abonamentele Rock the City 2011 pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.eventim.ro sau din reţeaua Eventim. Preţul biletelor pentru o zi şi al abonamentelor la Rock the City 2011 este în funcţie de categorie:

Bilete pe zi 

Normal Circle: 133 lei
Gold Circle: 197 lei

Cumpara bilet

Abonamente pe trei zile 

Normal Circle: 180 lei
Gold Circle: 298 lei

Cumpara bilet

Festivalul Rock the City 2011 este organizat de East European EntertainmentD&D East Entertainment şi Marcel Avram.