David Bisbal a oferit fanilor săi o seară de neuitat cu ocazia concertului pe care l-a susţinut pe 22 aprilie 2012 în Bucureşti. Pentru a doua oară în România, binecunoscutul artist latino a avut parte din nou de o primire extrem de călduroasă din partea miilor de oameni prezenţi la Sala Palatului, care au cântat şi dansat alături de el pe parcursul întregului show.

„Îngeraşul” de la Vocea României a deschis concertul David Bisbal

Spectacolul, prezentat de Mihai Morar, a început puţin după ora 20:00 cu un recital al „îngeraşului” Dragoş Chircu, unul dintre finaliştii primei ediţii a emisiunii „Vocea României”. Dragoş, şi el un fan al lui David Bisbal, a introdus doamnele şi domnişoarele într-o atmoferă romantică cu melodii precum „The most beautiful girl in the world” – Prince sau „Unchained Melody” – Righteous Brothers, piesa lui preferată după cum a declarat, dar şi alte cover-uri sau piese proprii.

După ce Dragoş Chircu şi-a prezentat membrii trupei alături de care a cântat şi ne-a asigurat că se va alătura publicului pentru a urmări show-ul, pe scenă şi-a făcut apariţia glumeţul Mihai Morar. Acesta nu a omis să-i salute pe membrii fan-clubului David Bisbal, pe care i-a rugat chiar să cânte, dar şi pe cei cinci tineri din public, pe care i-a numit „Bisbali”, deoarece purtau peruci pentru a semăna cu idolul lor.

David Bisbal a cucerit publicul de la Bucureşti

David Bisbal s-a lăsat aşteptat, recitalul său începând la ora 21:00. Înainte de a-şi face apariţia pe scenă, toată sala era în picioare, strigându-i numele şi aplaudând frenetic. Fanele se înghesuiau în faţa scenei pentru a-l vedea, a-l filma sau pentru a-i oferi cadouri şi flori.

Vezi mai multe filmări de la concertul David Bisbal!

Elegant ca întotdeauna, în cămaşă albă şi pantaloni negri, cu un zâmbet fermecător, debordând de energie, David a cucerit publicul. Show-ul său a început cu un „Intro”, urmând piesele „Sin mirar atras” şi „Esclavo de sus besos”. Cuceritorul David i-a invitat şi îndemnat pe toţi să danseze alături de el. Au urmat „Al Andalus”, „Esta ausencia”, „24 horas”, „Oye el bum” şi „Medley latino”, după care artistul a luat o mică pauză. Pe tot parcursul show-ului artistul cu „sangre latino” a alergat de la un colţ al scenei la altul, a sărit şi a dansat spre deliciul publicului feminin.

Fanii au cântat alături de el piesele preferate, „Ave Maria”, „El ruido”, „Sombra y luz”, „Besos de tu boca”, „Aqui y ahora”, „Sufriras”, „Silencio”. „Buleria”, una din piesele care l-au menţinut în topurile preferinţelor iubitorilor muzicii latino, a fost piesa cu care s-a încheiat show-ul.

Vezi mai multe filmări de la concertul David Bisbal!

Spre încântarea fanilor, care-l aplaudau şi-i strigau numele încontinuu, David Bisbal s-a întors pe scenă pentru bis. În sală şi-a făcut apariţia şi o mireasă, pe care artistul a invitat-o pe scenă, i-a sărutat mâna şi i-a dedicat piesa „Mi princesa”. Piesa de dragoste „Digale” era pe buzele tuturor fanelor, care nu încetau să-i ofere flori.

Recitalul lui David Bisbal de la Sala Palatului s-a încheiat cu o piesă veselă, optimistă – „Waving flag”, artistul ţinând la piept strâns steagul României şi pe cel al Almeriei, dar şi cu un bis al piesei „Esclavo de sus besos”. Acoperit de florile aruncate de fane, David Bisbal a părăsit scena promiţând să vină şi a treia oară în ţara noastră.

Foto: Betty Cristea