Supergrupul Killa (Italia), trupele Fall Has Come (Italia) şi Sede Vacante (Grecia) concertează în deschiderea show-ului pe care trupa americană Evanescence îl susţine la Arenele Romane din Bucureşti, pe 29 iunie 2017.

Killa este considerat un supergrup format din solista Gianna Chilla, chitaristul Simone Gianlorenzi şi DJ-ul Emiliano Torquati. Fiecare dintre membrii grupului are un istoric muzical bogat. Diferiţi ca stiluri muzicale, reuniţi în această formulă de pasiunea pentru muzică, grupul Killa trece cu uşurinţă de la nu metal la muzică electronică, în cel mai artistic mod cu putinţă.

Simone Gianlorenzi, considerat unul dintre cei mai buni chitarişti din Europa, aprobat în mod oficial de Yamaha, a cântat pe scenă alături de Steve Vai, Kee Marcello, Vinnie Moore sau Guthrie Govan. Emiliano Torquati este cunoscut drept Skrillex al Italiei, iar Gianna Chilla cântă în turnee mondiale de la vârsta de 18 ani.

Fall Has Come este un proiect de rock alternativ care a cucerit scena italiană de la primele piese. Muzica trupei a ajuns până în Scoţia şi Ţara Galilor, unde se regăseşte în playlisturile posturilor de radio.

Sede Vacante a luat naştere în 2013, la iniţiativa multi instrumentistului Michael Tiko şi a solistei Constantine Alex, cărora li s-au alăturat bateristul Jannis Konst şi basistul Jim Siou. Stilul muzical al trupei este o îmbinare între gotic rock şi metal extrem. În 2016, trupa a lansat albumul de debut, „Skies Infernal” .

Pentru concertul din 29 iunie 2017, formaţia Evanescence pregăteşte un setlist de zile mari. Piese precum „Going Under”, „Lithium”, „My Immortal” şi „Bring me to life” vor răsuna la Arenele Romane din Bucureşti.

Bilete Evanescence la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Evanescence îl va susţine pe 29 iunie 2017, la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, dar şi de perioada de achiziţionare.

Categorie Presale 1 Presale 2 La intrare
Categoria A 300 lei 315 lei 330 lei bilete
Categoria B 200 lei - - SOLD OUT
Categoria C 170 lei 185 lei 200 lei bilete
Harta locurilor concert Evanescence la Arenele Romane
  • Presale 1: până pe 1 iunie 2017
  • Presale 2: până pe 29 iunie 2017
  • Categoria A de bilete include (afiş A3, bilet fizic amintire şi o bere din partea casei), loc în tribună sectoarele K şi E
  • Categoria C, cu sau fără loc, în spatele Categoriei B, în Arenă
  • Categoria B este SOLD OUT
  • Pachetele VIP Meet & Greet sunt SOLD OUT

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoţiţi, în baza unui bilet valid. Copiii sub 14 ani trebuie să vină însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

Concertul Evanescence de la Bucureşti este un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.